Hae tästä blogista

maanantai 24. kesäkuuta 2019

Kesätyö -19

Kesätyötekijöitä yhteensä 10 hlö plus  kolme  ohjaaja. 

Ajatelen kirjoitan työstä. Minun koulu kautta. ammattiopistolla oppilaitos asuntolla. Työtehtävä oli  Laitoshuoltaja. Töissä olen  2 viikkoa. Aloitin Maanataina  kolmannesta  päivä kesäkuuta. Aloituspäivä ekana mennä viidestä kerrosta keräämä niitä asuntola  liinavaaten. pitää viedää pesula kellari pesukoneiden.teimme   työ jako   vuorotelle tekee pesukoneiden, asuntola patja pesua ja lattia imuroida. jokaiset  alaspäin  kerroksia asuntola  yhteensä 5 kerrosta ja 12 asuntola huoneelta. melkein 45-50 huoneet.

Olen muutaki tehnyt  kuin patja pesua sekä imuroidin. sekä pesukoneiden liinavaateisin. melkein joka päivä olin sisällä aivan helle päivä. ei  joutuu jaksamista, jotenki  väsynyt. onneksi työantaja   antoi meille välitauko sain juoda vettä. koska   kesällä tärkeä juoda aina vettä. ette nesteehukka. mutta yllin kerrokset on aika heölle kuin alin kerrokset viileä. otimmeki  tuuletin mukaa kantaa :D silloin pystyy työskellä.

Kun viikko  ohi ne asuntola kaikki huoneita petivaateita valmis pesua lähelle.
me  olimme sit asuntolat  yhteinen olohuoneita 2 krs ja 5krs siivous.
sain kokeilla uutta 2 erilaista  koneita. teimme ekana  lattia isolla lattianhoitokonetta saa ajaa silläki. tuntuu kevyettä. siivomme sillä laite  olohuoneita ja kellari pesula.

Kun viimeisenä viikko meillä vielä jäljellä paljon asuntolahuoneita tuoleja ja olohuoneet sohva/tuolit sillä siivota painehuuhtelulaite aika kovalla äänellä kun alkaa pestää sohvia ja  tuoleja, kun sit vaihtaa eri vaihe imuri missä liat pois menee  laiteille näkyy vettä likaiset. :P

Minä olin viimeisenäö viikko tehnyt muutama pävä kellarissa, hoidin niitä petivaateita pesukoneille osa  riippuutin niitä kuivaa, kun osa ne on  jo  kuivuttu viedää eriksee  asunto huonee pinoo  kaikki liinavaate.  kun osa niitä on myöski  tyynyliina, pyyhettä, lakana, tein ne  lakana ja tyynyliinat silitettyä.
Teimme myös jokaiset  kerroksia  varasto siivous ne  tekee oma. perussiivoyus poistan ne pölyä ja imuroidin ja järjestelen aika sotkuista :P

perjantaina 14. pvä. viimeisenä päivä oli yhteinen  kellari pesu lattiaa lattiahoitokonetta ja viety kaikki  petinvaateita asuntolalle pinon. pääsin sitte se jälkeen lyhyt päivä. suoraa aloitan lomilleen!!

En tullut tällähetkellä mielee. kyllä minusta kivaa tehdä työ :D

Kiitos luitte  artikkelista :)

 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!