Hae tästä blogista

sunnuntai 23. syyskuuta 2018

mitä tein syksyllä arkin viikolla?

Elokuussa ja syyskuussa pian ohi taas kylmä tulossa -_-  Koulussa mennyt hyviin. aikaa nopeasti syyskuussa. menimme luokkalaisten kanssa reissulla. käyntiin erilaisia   liikkeettä yrityksiä tutustuimme. ei mitään  kummoista :P  on kivaa välillä lähteä pois penkkiltä välillä  reissulla ja  koulussa.







 


Alkuun syyskuussa 10 päivä. olimme  koko  luokkalaisten ja opettaja. olimme koko päivä lahdessa  luhta. iso liike. en koskaa käynyt siellä. meidän taas   kuulu koulu tehtävä sain paperi ja kynä käteen. kuulu luhta tehtävä. :P  kivaa oli ja ihanaa maisema  luhta, näkyy maisema  peltoa ja kuusta sekä puuta.


























perjantaina 14. päivä. eri reissu. oltiin messukeskustan habitare Huonekalu-, sisustus- ja design. meidän kuuluva tehtävä koulusta   annettu tehtävä. koko päivä. käyntiin syömässä  ruokatauko. oikea kuvassa, otin kuva. onneksi siellä oli ihanaa  yllätystä tuttua   kuuro kaveri  töissä. ^_^












 







Syksy lehdet väri vaihtuu. kivaa  pääse näitä kuvata.

tällähetkellä yrittä tässä  menossa tekee  näyttösunnitelma työharjoittellu varten. on tässä muutaki tehnyt  käynyt kuntosalilla ja  kavereita. kesityttävä eniten näyttöä. sekä yritän  kirjoitella myös Bloggamista.


lokakuussa  lopussa  alkaa  Top-jakso :)  






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!