Hae tästä blogista

maanantai 12. marraskuuta 2018

Työharjoittellu 3 vko

Nonnii!

taisin unohtua viim perjantaina kirjoittaa kolmannesta  viikkoa.  olin kipeänä  maanataisi ja tiistaina  poissa töistä.  palaasin töihin vasta keskiviikona.  hetkeksi 3 päivä ehti.  terveys on tärkeä.

purkaus laatikoita ja vein niitä oikein paikalle varastolle koriin. sekä henkkaroitin sekä hälytin niitä. olen hälytänyt niitä esim ''neulatakki, villapuseroa, yöpyjamat''. niitä osa laatikoita oli kosmetiika tuotteen niitä viedää ylös myymälä puolella. Osa niitä baby tuotteen eli peinemmälle vauvoille vaateita täyttöön itsennäistä ja samalla tutustua aluen pienemmälle ja isoille lapselle osaston.

Siivoustyötä sovarit (sovituskopit) niitä piti käydää tarkista ei mitää jätetty  vaateita. myymälä' pitää aina siivota välillä.

Aamulla kassa olemilla ja samalla luen paperia kanta-asiakas kortti materiaan.Näyttöä' varten.  kierttelin mymälä siivousta ja sovari puolella (sovituskopin) kävin alhaalla hakemassa täyttöjä isojen vaateita ja hälytin niitä.

Minusta kivalta ollaa myymälä' saa ollaa purkamaa vaateita hälyttää, koska. tykkään kun on ihmisiä henkilökunnan ja asiakas, kuulen aina musiikkai. hyvää ilmapiiriä kuin alhaalla varastossa aina hiljainen joskus tulee välillä työtekijjä ja työkokeilija.
toki vaihdellua liikua ei tarvitse sama paikka seistä. vähä jumpata. kuulu työpaikassa. itse tykkään liikua vaihtelee.

kiitos luitte! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!