Hae tästä blogista

maanantai 3. joulukuuta 2018

työharjoittellu 2 viikkoa tehtynä

Hei lukijoita.  Olenki jo myöhäössä unohtunut 2 viikkoa. Nyt aikaa kirjoitella. Työharjoittelussa mennyt hyviin kiirellistä ja opittu satoja  sanoja ja satoja ihmisiä. Asiakkaita saanut palautteista kehuja  positiivisiä että olen hyvää myyjä ja osaan palvella.




 työantaja antoi minulle ohjeen joka päivä noudata tehtävä. tein suurosall itsennäiunen työ ilma ohjaausta. koitin selviäydyn siitä onneksi saan kysyä henkilönkunnalle jos epävarma.
varastolla koko päivä. koska ketää ei ole siinä. kuka ei pysty tekee. henkilökunnalla on tosi kiirellinen. minä ainoa tein kaiken. HYVÄ MINÄ! mutta onneksi työtekijöä tuli välillä katsomaa miten menee.  myymälä puolella sovituskopilla siivoilin ja vien vaateita oikein paikalle.
en ennen yksi tehnyt. selvisin siitä! uusia asioita. jos työantaja koko päivä poissa-. sitä pitää osata kaiken tehdän.




















myymälä alue  yleensäö aina pitää ollaan katsekontiki ja hymyile sekä vasta niitä kysymyksiä. 
 pöydällä puseroa ja farkut ovat aiva sekaisi. niityä pitää myös viikaus siistiksi.  kuka ei kerkeen. aina joku seiso viereessä, työtekijä tuli sanomaan voin tehdään. viikaus niitä.

BLACK FRIDAY ( weekend)   En ollut perjataina töissä, sain vapaana. eikä koko viikolopuna.


Maanataina 26.11. 

tänään. melkein koko päivä siivouspäivä pyydetii kaiki työkokeilija joutu tekee. koska oli iso päivä (black friday) koko viikolopuna oli niin paljon määrä ihmisiä pomo kertoi. sen takia joutuu tekemään  koko myymälä. aivan sotkuinen ja sovituskopilla., kuka työtekijiöitä ehtinyt tehää kuin kassalla ja asiakkaita palvellu.
 kivaa tekemistäa kassa ja samalla purkua hälyttä. ei tarvitseen seistää vaan.

 
pikkuhiljaa tulee niitä tarjouksia, joulu alennuksia. vaikka on myymälässä jotain joulu liityviä sekä löytyy assa (asusteita) kuulin työtekijältä' saata tulla tosi paljon ihmisiä. normaalin  jotka käy ostamaa joululahjaoja  ja ostaa pikkujouluihin tai juhla varten.


Lindex kaikki henkilökunnan eka kerta paalutteen kehua mulle pärjään hyviin ilma tulkkia kassalla. minä odotin että antaa palautteen. jännittin aina uusi työpaikka ja ihmisiä. mulle mennyt hyviin töissä. enää harjoittellussa 4 viikkoa sit lomaa. palaan kouluu tammikuun









Kiitos luitte! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!