Hae tästä blogista

keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Syksy tullu

  








Ajatelen kirjoitella tässä.. minusta  ihanaa syksy värisiä lehdet oranssia, keltaisia, mutta kylmä tulee. hyi, en pidä, en tässä  valitta. positiivinen täytyy olla. kun vuodenaja vaihtuu  joka vuosia.  Omiasanoja haluan kirjoitella ja mietiä. vähän rentoutua ja mietiä hakea työpaikan. olen mietinyt  opiskellu vaihtamista. mutta en alan heti päättä, vasta kun  jo 2-3 vuotta päästä. jos työpaikan mistä löytyy. minulla monia sunnitellua  varana. töitä etsin monta paikan hain. vaikea tilaanne. hakea lisää, välillä  pidän itselle vapaana, ei tarvitse joka päivä. 

- Tässä aika  hyviin ehtiä opettella valokuvaaminen juttu, omistan järkkärilläkamera. englantiakelellä, piirtännyt, kattellu leffoja, käyty muualla. Mutta en ajatele ollenka tää tilanne, en jaksa sitä mietiä.  katso nyt kuin uusi arkeen. 


En keksi mitä kirjoitaisin vielä tänne. lyhyt artikeli. tää on vaan.  katso eteenpäi ja uusi tielle. en muuta tiedä.  pitää luotan ihmisiä että varmasti jotai löytyy ja järjestyy. hakea vaan  työ ja vähä saa  taukolla. 


Kiitos, kun luette :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!