Hae tästä blogista

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Top jakso 3 vko


 kolmas viikkoa.
edelleen sama kassatyötä. Kassa koko päivä, samalla kävin siivon Torin pöytiä sekä asiakas siistipitoapalvelu muutama. rekillä kerään lattialta pölyt ja kivet. viety roskikseen tarkista että ne on täynnä silloin pitää viedään pois.














olen yllätynyt paljon työtekijöitä, ohjaaja ja asiakkaita palautteen että olen hyvää 'kassatyötekijä'' ja pärjään hyviin yksi kassalla mutta sillloin tällöin jos kassajärjestelmä vioissa tai rikki, osaan sanoa heti ohjaaja tai työtekijä sanoa. Kahviossa ylläpitoa yleensä kahvi ja maidon loppuu aamulla ja päivällä enenmmän asiakas. iltapäivällä ja iltana tulee rauhallisemman asiakas. Riippuu säässä. kesä, töissä olemaa kuuma, vaikka se on avattu ovi auki, se ei auttaanut tuuleta.
kattelin niitä kassa puolella sivuja paperisa ohjeissä kahvio ylläpitoa ja kassa puolella monta asiaa ohjessa aamuvuoroa ja iltavuoroa.






 olemaa aina tosi tarkka niitä tuote-numeroissa  asiakkat tuote niitä puolen hinta. en saa mennä virhettä. tälläviikolla oli melkein sama työtehtävä.
Luulen ensi viikolla  uusia haasten. kerron seuraava  viikkolla blogia ;)

oli niin kiirellinen 2  yhtäaikaa tässä toukokuussa -_- mutta en alan stressiä. mutta saan  ajatellaa kesäloma ja  sunnitelmia yksi reissu menen kaverille. muuta en tiedän mitä teen.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!