Hae tästä blogista

lauantai 28. joulukuuta 2019

stressako? vain ei stressa. 2 osa

 Siksi ajatelen kirjoitelemaa tänne  oma  omia sanoja. Opiskelen koulussa edelleen.  pian tulossa työharjoittellua ja opisekllu pikkuhiljaa valmistaudun itselle työelämä tietopaketin. Siksi  mulla tällähetkellä stressatunut siitä koulussa ja pyrin siitä työhakut mietin siitä  liika työhaastatellua. vaika tiedän menee hyviin ja kaikki hyviin. 
Ei kannatta siis  jännitynyt liika mutta saa vähäsen. Tiedän minusta ei kiinni olenko viittomankielinen vain enkö kuulen  ei kuulosta kiinni. sen vaan mua jännittä. pikkuhiljaa tammikuuta voi jo hakea kesätyö. mutta en nyt heti haen.


Lomilla en alan mietiä ollenkaan .  minä  nyt joululomilla  ja otan rentoudua. en katon  yhtää ollenka mietiä.   lepäileen ja keräämä voimia että jaksa taas   koulussa  vain pari kuukautta  jälkeen suoraa Toppi-jaksolle.  



Minuista mielestä jos alkaa  liian  mietimää tai  ahdistaa tai  purkkaa mieltä. kannatta mennä toiselle kanssa  puran  ilmaisuus  mikä vaivaudu. minusta mielestäni se auttaa kyllä.

Älä menen nurkkaa piiloon.
https://beautiflylife.blogspot.com/2016/09/stressako-vain-ei-stressa.html
Kirjoitanu aihemmin artikkeli

Tässä vinkkiä.

Stressi on Painetila kehossa, joka voi johtua Monesta asiasta:
Kiire, Pelko, Melu, avuttomuuden tunne, jännitys. Painostus
tai tietämättömyys synnyttävä kaikki stressiä.
Tunnista stressi!
- saattaa sellainen  voi ollaa vaikea  unia saada tai  pohdi liikoja mietiä mitä edellistä tai riippuu millainen päivä onko huono päivä houtuu mietiä liika  keskee unia yöllähereillä välillä, saatta  unirytmi sekoittaa. 
- Tunnetko selittämätöntä ahdistusta? tau epätoivoa?  ajatus liika jännitystä tai peloa
Jos  oiree  kuulostivat tutulta, saattaa ollaa stressi!
Selätä stressi!
- Käy kahvilla kavereiden kanssa ja rentoudu hyvässä seurassa
- kuuntele musiikki  tai lukea musiikkia  tekstiä tai runoa
- Jos et saa yöllä unta, lue kirja jos yrität  itsensä nukkumaan rentoudu. 
- Älä liikunta reippaita liikkeitä, suositus  lenkkeissä pieni lenkkeilläö koirien kanssa tai  seurasssa lenkki kaveri mukaan.


Kiitos luitte <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!