Hae tästä blogista

torstai 28. joulukuuta 2017

Mitä olet oppinut tähän mennessä?

Olen oppinut siitä olemaa kärsivällisyys odotaminen, kuten  kielellä Ruotsia ja englantia. koulussa  sanottu  monen kertaa ''kyllä siellä tulee palkitsee''  pitää harjoitella kielellä opinnon kestä 3 vuotinen siihen aikaan. Ruotsia kielellä näkee vähän kuin englantia, mailmaan käytä paljon englantia. itse haluan oppia  ne  kielellä, mielestäni ruotsin vaikea kuin englantia.

koulussa opiskelijoita ja opettaja/ohjaaja erilaisia tutustua opin heitä siitä kun itseluottomusta ja avoin. opin uskaltaa rohkeasti  mennö uusia ihmisiä kanssa.. se vahvistu.

Opin olemaan ymmärtämään ei ole mikä kiire mihinkää 3 vuotta aikaa, koulussa opettaja sanoi. koulussa  opetellaa kertaa monta kerta kun tulee kyllä palkitsee.

Kielen ja matikka sellaisia  mietimä, opin kyllä kärsivöllinen ainot joka  stressin liikan.  ei tietenkää voi sanoa jatkuvasti ''väärin, en osaa, en pystyn,,.. '' se tulee stressin. sama  tavalla työpaikan jos moka, tee uudesta. menneisyys ei voi korjantua vaan tulevaisuus yritä uudesta..


Opin joka sekunnin, tunti, vuorokauta, vuodenajat, jokapäivä uutta!  harrastus+opinnon kielellä ja matikka. mutta matikka ei tietty tarteen kuin kielellä. vaan tärkeä on motivaationa.

jos mokat tee uudesta niin monta kertaa siellä tulee  onnistuma palkitseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!