Hae tästä blogista

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Top10 Elokuva

Lempi elokuvien  laitan tänne top10 listoihin. ei todellakaa ole helppoa  mietiä mikä leffoja, on monia monia niitä löytyy. pakko valitse  leffa nimet 10 lista

Top lista:

1. Hachiko uskollisuuden tarina
2. pirates of the caribbean
3. Taru sormusten herrasta
4. ihmeotukset ja niiden olinpaikat
5. Kissojen valtakunta
6. Brokeback Mountain
7. e.t. the extra-terrestrial
8. Harry potterin
9.titanic
10. henkien kätkemä

1.
Koskettava elokuvissa, hahicko-koirasta, isäntä omisttaja  viettää hachiko ja omistaja  lähtee työmatkaalle, hahchio ei millä luopua lähtee odotta omisttaja ei koskaa palaa. loppu surullisempi  muuttu vanhenne.  jotenki  ihanaa ja kaunis koira! <3  richard gere ei ole mikä lempi näyttelijä, vaan sain tietää kaverilta suosittele katsoa. tää kaiken minun lempi elokuvista. tykkään katsao koirista elokuvia.

2.
 en mitenkää oikein osaa  perustella miksi laitan leffa lempi, siitä lähtieen olin teini-ikäinen  katsoin kaikki osat, yksi syy johnny  Depp yksi lempi näyttelijä.

3.
Taru sormusten herrasta katsonut var,maa  11 tai 12 vuotiaanasta eka  osissa en silloin pitäänyt vihasin leffasta, Mutta! alkoi 2-3 vuotta sitte  tuli  hobitti elokuva, katsoin ne kaikki, jotenki heti aloin tykästyin :D  aina voi muuttu mieltä tykkäkö tai ei. minä haluaisin lukea kirjaan  taru sormusten herrasta ja hobitti  kirjan!  elokuva  lyhemmin kuin kirjaa.

4.
ihmeotukset olinpaikka, en tiedä miksi  van tykkäsin jotenki melkein sama tyylinen ja sama perusti  kirjalija  j k rowling kirjoitti myös harry potteria. tykkään enemmän sellainen fantastinen ja scifi tyylilajin. elokuva jännittävä ja fantastinen. aion katsoa seuraava jatkon-osa.

5.
Kissojen valtakunta, tykkän  kissoista, siinä monelaista fantastinen ja erikoisia, tämä  japani tyylisiä animen elokuvia  myös minun lempi  elokuvia erilaisia animen, just  tuo kissojen valtakunta  yks minun lempi elokuvista.

6.
Brockeback mountain, yks kosketava rakkaustarina ja tasa-arvo. ihanaa elokuva.

7.
E.T elokuva. fantastinen ja  koskettava. lapsena katsonut  monta kertaa nähty. siksi laitoi  lista, yksi minun lapsuudessa  lempielokuvan.

8.
Harry potterin alkoin olin 11 vuotiaana ilmestyi elokuvateatteri katsoin siskoni kanssa, tiesin  sisko luki ekana  osa kirjan, itse en  ollut hyvää lukemaan kuin elokuva katsominen :P  fantastinen ja jännittävä. tykkän eniten  1-3,6 osat. fanitin kyllä aiemmin en enää. katson tällöin harvoin katsottu niin monta kerta ei oikein  jaksa uudesta. kirjan perustti J. K. Rowling. itse haluan lukea kirjan kaikki. 

9.
Titanic, surullinen ja rakkaus, lopussa laiva upposi Rose jää päällä mutta jack ihan kylmä'jäässä meripinta, kuintenki jack kuoli jäässä takia.. 

10,
Henkien kätkemä, yksi lapsena lempi leffoista anime-elokuva, elokuva  monta eri fantastinen, outo, erilaisia  otuksia, tyttö joutuu  toisen mailmaan..

Noniin siinä yksi  kaikesta lempi  elokuvistani.. on minulla  paljon elokuvia mistä tykkän, en pysty valita niitä kaiken..
seuraavana kerron top10 tv-sarjoja 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!