Hae tästä blogista

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

TOP10 tv-sarjat

top10  lista  sarjoja

1. modernin perhe
2. Glee
3. siskopeti
4. supernatural
5. how i met your mother
6. pako
7. pokka pitää
8. serranon perhe
9. kolme miestä ja tyttö
10. 70'show

1.
perhee on ihanaa, erilainen perhee, sekoa, hilpeä, nokkela, sekoa.
oli pakko laita 1 listalle, se on vaan hauska ja erityisen perheen. katson niitä paljon, naurata niitä paljon.

2.
Glee,
Musikaalinen tv-sarja, draamakomedia,. televisiosarja, jota on tuotettu vuodesta 2009 alkaen. Sarja kertoo ohiolaisen high schoolin epäsuosituimmista oppilaista, jotka pyrkivät etsimään omaa identiteettiään ja toteuttamaan unelmiaan koulun showkuorossa. 
sarja  oikeesta autoi minun nousta ylöspäin ja  musiikki auttoi! Vaikka en pidän musikaalista  sarjoista.

3.
Siskopeti tullu jo 3 kausi, kattelin niitä  paljon kertoa eri osia  4 naista näyttelee niina laihtinen, krisse salminen, pirjo Heikkilän ja  sanna stella. ''varoitus naurukohtaus'' tämä  tavalla kertoa ''
Sarjan jaksot koostuvat musiikkivideoista, sketseistä ja henkilökohtaisista monologeista. Jokaisella jaksolla on myös teema.  minä ainaki tykkäsin :D

4.
supernantul, minä ainaki inhoa kauhua, mutta SILTI! :D katsoin sen sarja! kun katso ensimmäinen kerta kohtaus jälkeen tottua en välitä. katsoin  sen! jännittävä kohtaus..ei ole selitettävä! ;)  saanha tykätä

5.
how i met your mother (suom. miten tapaasin äitisi?) mutta täällä  dvd:nä kannen näytti olis  lukee ''ensisilmäyksessä :P mutta olis kivempi käntä sama alkuuperöinen . sarja  on koukkuttavin  olen seuranut paljon, mutta en tällähetkellä pitkää aikaa ajattele katsoa uudestaa, se on niin hyvää, hauska,hilpeä ja nokkela. kertoo 4 pääroolit henkilöstä, mutta  yhdes kertoja  ''Ted'' kertoo oma lapsille  siitä mistä tapaasi äitiä..

6.
Pako, sarjassa  katottu aiemmin silloin kun se Losty-sarja sama aikaa vuoden 2004? niitä tehty 4 kausi, nyt tullu uuden kausi, minä sanoin ''WHAT!*' oikeesti. pakko mutta en kerkennyt katsoa 5 kausi :D ollut koulukiirellisia.. Im try..

7.
pokka pitää ollut  vuosia kausi, ei sille mitenkää fani :P  vaan tykkän siitä katsoa. sarja ei tullu pitkää aikaa viimeksi tänään vuonna,  nyt tulee ensi vuoden uusinnan taas :D niitä jaksa katsoa ja jaksa nauratta.

8.
serranon perhe. ihanaa  espanjasarja draamakomedia. Itse en muista millä ikäsellä olin. sitä katsottuna  aika paljon sarja  8 vuotta. loppussa  oli tunteikas. kerto myöski perheestä, paljon  tapahtua sekoa jälleen aina korjantu..  voisin katsoa  taas serranon perhettä. en  vaan ehtinyt katsoa.

9.
kolme miestä ja tyttö. tämä sarja katson harvoin, mutta  on se hyvää ja hauska.

10.
70'show vuosia sitte  katsottu  teininä sekö aikuisena katottuna, kerrotaa  70-luvulla elämässä. netflixin katon harvoi sen sarjan.




On niitä vielä lisää jotain en seuraa enää paljon  esim  frendit, lost, pulmuset,-.. niitä niin paljon sarja mitä aiemmin vielä edellee en  enää katottuna. ollut nyt kiirellisiä. en ehdi seuraan  koko jaksoa..

Kommettia, kysykä mitä haluatte tietää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommetti kiitos!